fietscomputer stoort...

Alle vragen/opmerking m.b.t een chinese minibike
O.a: Sendai, V-racer, lucky 7 en die er op lijken. - Chinese bikes related questions

Moderators: minipower, Patrick, Lg tweewielers, DMZohrab

Gesloten
Gebruikersavatar
miniracermarco
forum gebruiker
Berichten: 46
Lid geworden op: zo 16 mar 2008, 20:25
Locatie: Nieuwlande
Contacteer:

fietscomputer stoort...

Bericht door miniracermarco »

hey ik heb gisteren een fietscomputer gekocht. ik heb het magneetje aan de ventieldop geplakt. maar als ik mijn minibike start komen er allemaal cijfers en letters die er niet horen en start dat ding pas opnieuw op als ik mijn bike heb uitgezet. ik heb al op andere topics gekeken maar heb nog niet egt een goede oplossing om dit te verhelpen. help me...
Gebruikersavatar
Minibike_J
forum gebruiker
Berichten: 1410
Lid geworden op: vr 29 feb 2008, 13:11
Locatie: Soesterberg
Contacteer:

Bericht door Minibike_J »

Heb ik ook en die van mij is er stuk door gegaan...
Dus ik weet het ook niet....

Groetjes Jos
[img]http://img408.imageshack.us/img408/1993/27379922go9.gif[/img]
Zb puch
http://www.minibike-forum.nl/viewtopic.php?t=24798
Gebruikersavatar
miniracermarco
forum gebruiker
Berichten: 46
Lid geworden op: zo 16 mar 2008, 20:25
Locatie: Nieuwlande
Contacteer:

Bericht door miniracermarco »

ik heb ook gelezen dat je aluminiumfolie om de kabeltjes van de fietscomputer kunt doen. is dat waar??!!
Gebruikersavatar
robin_blata_b1_racer
forum gebruiker
Berichten: 2315
Lid geworden op: wo 07 mar 2007, 21:44
Locatie: DenHaag

Bericht door robin_blata_b1_racer »

als je een draadloze fietscomputer hebt klopt dat!
want de bougie etc stoort het hele computertje,
dus eigenlijk heb je er niks meer aan, ik heb daarom ook alleen maar met draad gekocht :wink:
[img]http://img396.imageshack.us/img396/4803/robinblatab1onderschriflv1.jpg[/img]
me blata! staat nu ook tekoop! http://www.minibike-forum.nl/viewtopic.php?t=22332&postdays=0&postorder=asc&start=0

poeldijk: 1.10.024
Gebruikersavatar
miniracermarco
forum gebruiker
Berichten: 46
Lid geworden op: zo 16 mar 2008, 20:25
Locatie: Nieuwlande
Contacteer:

Bericht door miniracermarco »

ik heb er 1 met draad...
Gebruikersavatar
Minibike_J
forum gebruiker
Berichten: 1410
Lid geworden op: vr 29 feb 2008, 13:11
Locatie: Soesterberg
Contacteer:

Bericht door Minibike_J »

Ik ook ...... :? :? :? :?
Bij mij is dat hele computertje naar z'n grootje gegaan. :evil:

Waarom maken ze niet een speciaal snelheids metertje. Das veel makelijker.
Groetjes Jos
[img]http://img408.imageshack.us/img408/1993/27379922go9.gif[/img]
Zb puch
http://www.minibike-forum.nl/viewtopic.php?t=24798
Gebruikersavatar
NRGizer
forum gebruiker
Berichten: 1733
Lid geworden op: ma 13 mar 2006, 18:45
Locatie: Alken, België
Contacteer:

Bericht door NRGizer »

De goedkope modelletjes hebben hier dikwijls last van, heb er ook een stuk of 3 naar haaien geholpen. Heb nu een SIGMA BC800 en ook ineens een duurder computertje en de enige die geen last heeft van storingen.
Paddock: http://www.minibike-forum.nl/viewtopic.php?t=20168
Site: www.freewebs.com/xtremepocketbiketuning -> met techniek-sectie
Nieuwe Polini carbon membranen te koop voor elke bike: http://www.minibike-forum.nl/viewtopic.php?p=306730#306730
Gebruikersavatar
robin_blata_b1_racer
forum gebruiker
Berichten: 2315
Lid geworden op: wo 07 mar 2007, 21:44
Locatie: DenHaag

Bericht door robin_blata_b1_racer »

indrd ik heb ook een degelijk dure sigma gekocht en nooit probs mee gehad!
[img]http://img396.imageshack.us/img396/4803/robinblatab1onderschriflv1.jpg[/img]
me blata! staat nu ook tekoop! http://www.minibike-forum.nl/viewtopic.php?t=22332&postdays=0&postorder=asc&start=0

poeldijk: 1.10.024
Gebruikersavatar
miniracermarco
forum gebruiker
Berichten: 46
Lid geworden op: zo 16 mar 2008, 20:25
Locatie: Nieuwlande
Contacteer:

Bericht door miniracermarco »

oke maar geen oplossingen om de storing te verhelpen??
---M@®©0---
Burn Rubber, Not Your Soul!!
Gebruikersavatar
thomas1991
forum gebruiker
Berichten: 3814
Lid geworden op: do 15 sep 2005, 18:18
Locatie: Tilburg

Bericht door thomas1991 »

Maar wat heb je er nu aan om te weten hoe hard je gaat :lol:
Thomas - 75#
Je ziet het rubber roken, dubbel vermogen !
[img]http://img181.imageshack.us/img181/8433/123fu0.gif[/img]
Gebruikersavatar
miniracermarco
forum gebruiker
Berichten: 46
Lid geworden op: zo 16 mar 2008, 20:25
Locatie: Nieuwlande
Contacteer:

Bericht door miniracermarco »

wel grappig toch
de meeste verkopers zeggen dat een bike wel 60 kan. dat wil ik dan ook wel eens zien... snappie
---M@®©0---
Burn Rubber, Not Your Soul!!
Gebruikersavatar
Phantom-Kenny
forum gebruiker
Berichten: 594
Lid geworden op: ma 19 nov 2007, 19:25
Locatie: in een kartonnen doos onder je bed

Bericht door Phantom-Kenny »

jongen een tellertje van 15 euro.

Ga gewoon ff een nieuwe haalen... ipv van te zijken of die te maken is..
*GM-Phantom '08*

[url=http://www.jdkracingteam.tk][img]http://img382.imageshack.us/img382/8960/phantomforumbalk2ia9.jpg[/img][/url]
Gebruikersavatar
#Jordy Rossi#
forum gebruiker
Berichten: 2493
Lid geworden op: zo 10 sep 2006, 21:44
Locatie: Uieland
Contacteer:

Bericht door #Jordy Rossi# »

Phantom-Kenny schreef:jongen een tellertje van 15 euro.

Ga gewoon ff een nieuwe haalen... ipv van te zijken of die te maken is..
Jonge 15 euro is veel voor een teller waar je niks aan hebt
je ziet hoe hard je gaat wow, Nu kan je opscheppe op school dat je chinees 30 gaat wouzers!
DSF-Patrick schreef:

Ik burn op mijn velg!
Gebruikersavatar
Phantom-Kenny
forum gebruiker
Berichten: 594
Lid geworden op: ma 19 nov 2007, 19:25
Locatie: in een kartonnen doos onder je bed

Bericht door Phantom-Kenny »

whahah jah indd :o :D
*GM-Phantom '08*

[url=http://www.jdkracingteam.tk][img]http://img382.imageshack.us/img382/8960/phantomforumbalk2ia9.jpg[/img][/url]
Gebruikersavatar
Patrick
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2235
Lid geworden op: wo 12 okt 2005, 20:37

Bericht door Patrick »

waarom moet hij gelijk worden afgezeken? Hij vraagt wat en vervolens gaan jullie dingen aan hem vragen en lopen afkraken.

laag hoor
Gesloten